sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ju mindre desto bättre?


Ju mindre saker man har, desto mindre har man att tappa bort. Ju mindre antal människor är nära en, desto färre människor kan såra dig. Ju mindre risker man tar, desto mindre kan  du göra bort dig. Ju mindre du berättar om dina tankar, desto mindre utsatt är dukärlek :)

2 kommenttia:

  1. Super intressant ämne! :D En del av mig tänker just så där, vilken är orsaken till att det finns väldigt få som jag faktiskt berättar på riktigt djupa och känsliga saker för, och jag tror jag aldrig har gråtit framför någon annan än familj gällande saker som gör mig ledsen, if it makes sense! För just, ifall man berättar till en mindre mängd personer så minskar man risken att bli super sårad. Men på samma så vill jag ha så många nära människor som möjligt, för ja, då har man fler människor som man bryr sig om och som bryr sig om dig och man känner sig typ mera bekräftad :D Och när det gäller risker så är jag helt för att JUST GO FOR IT, för jag tror man mister mera genom att hålla tillbaka och inte göra allt man vill, än då man testar olika saker och vågar vara sig själv, fastän man då kanske gör bort sig! För in the end, who cares om man gör bort sig!

    VastaaPoista
  2. Åååh ja älskar ditt who cares!! De e ju nog sant (oftast) att de e ba en själv:D
    Och dedä om att om de finns fler som man vill va vän med, så de e ju sant - man känner sig mer bekräftad! Ja e ba rädd att ja typ tappar bort mig själv om ja försöker vara andra till lags för mycket... Men de e ju bara positivt om man e vän i snäll med många människor fö då kan man sprida positivitet o jee :D men att hitta dom som man på riktit kan prata med om saker - som du sa, är kanske ganska få. Men det är ju såklart oxo bra om man skulle våga öppna sig till fler, för då kan man få nya synpunkter osv.. De e svårt dehä..! :D

    Jee härligt att få läsa din åsikt!! <3

    VastaaPoista