sunnuntai 24. toukokuuta 2015

majmånad och sex dagar till studentdagen

Via Inkkus blogg hittade jag detta inlägg där det stod en intressant tankeövning. Var skulle du vilja vara när du är 85 år? Skrev upp några rader, och bestämde mig för att jag nog är på rätt väg. Såklart kan man inte förutspå vad som kommer att hända i ens liv, men jag tror att så länge man gör det som man tror på, kommer det att föra en vidare i det som kan kallas för rätt riktning. Riktningen är viktig för mig eftersom det är då jag också är tillfredsställd med nuet. Naturligtvis är inte varje dag en perfekt reflektion av det följande planerade steget mot det jag vill nå. Men jag tror att det ska få vara på det sättet. För mig är känslan av att inte jämt vara tvungen prestera i ett direkt samband med då jag mår som bäst. Det ger mig också mer - då jag sen verkligen lyckas med något nytt.Här kommer lite blandade bilder från de dagar jag kommit ihåg att knäppa bilder på systemkameran. Tidsintervallet mellan vapp-firandet och några dagar baklänges från idag.

Sent bakande inför ravintolapäivät (klik).
Om jag skulle måste beskriva den senaste månaden med ett ord, tycker jag befriande skulle passa bäst. Studiemässigt har jag inte varit så duktig som jag tänkte att jag skulle vara, men sen igen så har dendär marginaltiden gått till andra saker som också varit viktiga. Idag på förmiddagen är det naisten kymppi så måste så småningom lyfta rumpan från sängen och sätta på mig min fina röda skjorta jag ska springa i..

4 kommenttia:

 1. så sant att man int ska behöva prestrera jättehårt hela tiden.. det ska ju få gå lugnare alltid ibland! (o hahaha de ser ut som o ja sku ha huge boobs i dendä första biden :,DD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jajustde! Fö då e de också roligare att sen liksom kunna prestera..
   Hahaha nu nä du säger så kanske lite xD

   Poista
 2. Uulallaa du sprang naisten kymppi!!! :D najjss!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaah ^^ andra gången nu o tiden förbättrades med 8 minuter sen förra gången! :D

   Poista