lauantai 16. huhtikuuta 2016

tilbakablick på mars och april

Idag är det lördagen 16 april. För mig betyder det att vårens sista tenter närmar sig och att det är dags att välja sitt huvudämne.

Mycket program har det varit, och har inte riktigt lagt tid på att slå mig till ro. Idag dock, har jag varit några timmar och sitta vid kassan med några BJJ guys på Finnish Open varefter ja sprang hem och äntligen -utan stress - äntligen började kolla igenom lite bilder som jag tagit med systemkameran. Enligt den så har de senaste stora händelserna i mars och april varit kryssningen till Stockholm, att Chip varit back in town och Veras och Jessis WelcomeBack-Surpriseparty.
Hade lagat tonfiskpaj att äta i båten och i Stockholm, men naturligtvis hade den hunnit mögla tills dess så jag hade ont i magen resten av dagen... heh. Mitt råd; spara inte pengar och köp mat på båten! Ifall du då inte har ett effektiv förvaringsutrustning.


Här tänkes djupa tankar..


Chibulii 

Ifall du behöver lektips så är det bara att fråga mig eller Linn, we know this shit ;)


Vad som står näst är att göra bästa möjliga utifrån skolan, träna lite mera igen nu då man är frisk, ha egna lugna stunder och hinna träffa vänner. Försöker kombinera lite mera och t.ex. fa och läsa eller träna tillsammans, och ibland ta det lite lugnare och fast bara gå på en kaffe eller promenad t.ex. Det går nog alltid om det känns värt det.

Ha ett skönt veckoslut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti